شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس ربوده شدن ۲۰ نیروی پلیس در بلوچستان پاکستان ادعای فرمانده سنتکام درباره محاصره دریایی ایران بالا گرفتن تنش‌ها بین نتانیاهو و بن گویر در آستانه انتخابات

گزارش توئیتری امیرعبداللهیان از دیدارهایش با مقامات عراقی

گزارش توئیتری امیرعبداللهیان از دیدارهایش با مقامات عراقی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گزارشی توئیتری از دیدارهایش با مقامات عراقی با بیان اینکه گفتگو‌های مهمی داشتیم، روابط دو کشور را ممتاز خواند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۵ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 22
کد خبر: ۱۷۴۱۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در پاسخ به دعوت رسمی «فؤاد حسین» وزیر خارجه عراق و در سفری رسمی و در رأس هیأتی بامداد امروز (چهارشنبه) سوم اسفند ماه وارد بغداد شد، طی امروز ضمن دیدار با وزیر خارجه عراق و شرکت در نشست خبری مشترک، با «عبدالطیف رشید» رئیس جمهور و «محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر عراق دیدار و درباره راهای گسترش مناسبات دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی به رایزنی و تبادل نظر پرداخت.

رئیس دستگاه دیپلماسی در همین خصوص و در گزارشی توئیتری درباره دیدارهای امروزش با مقامات عراقی نوشت: با نخست وزیر، رئیس جمهور و وزیرخارجه جمهوری عراق در بغداد گفت‌وگوی مهمی داشتیم. توسعه تجارت، تسریع در اتصال راه آهن، انرژی، لایروبی اروندرود، مهار گرد و غبار و کنترل موثر امنیت مرزی از آن جمله بود. 

وی با ذکر این نکته که موضوعات منطقه‌ای و بین‌المللی نیز در دستورکار بود، خاطرنشان کرد: روابط دو کشور ممتاز است.

به گزارش فارس، وزیر امور خارجه در دیدار با «محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر عراق بر لزوم پرداخت مطالبات بانکی ایران و جلوگیری از هرگونه تحرکات تهدیدآمیز علیه جمهوری اسلامی تأکید کرد.

امیرعبداللهیان در نشست خبری با همتای عراقی نیز اظهار داشت: ما از اینکه در مرحله جدید تشکیل دولت عراق شاهد تداوم حضور آقای فؤاد حسین به عنوان وزیر امور خارجه کشور دوست و برادر و همسایه خوب عراق هستیم بسیار خرسندیم. 

وزیر امور خارجه عراق در دیدار امیرعبداللهیان بر عزم این کشور برای نهایی کردن محاکمه عوامل ترور شهید سلیمانی و ابومهدی المهندس تأکید کرد و گفت که عراق اجازه استفاده از خاکش برای تهدید همسایگان را نمی‌دهد.

رئیس دستگاه دیپلماسی همچنین با عبداللطیف رشید رئیس جمهور عراق دیدار و به گفت‌وگو پرداخته بود. رئیس جمهور عراق در دیدار وزیر امور خارجه روابط ایران و عراق را همه جانبه و عمیق خواند و بر توسعه همه جانبه روابط تأکید کرد.

امیرعبداللهیان همچنین قرار است با رئیس پارلمان، رئیس شورای عالی قضایی و رئیس شورای امنیت ملی عراق دیدار و در خصوص روابط دو کشور و همکاری‌های منطقه‌ای گفت‌وگو کند.

این دومین سفر امیرعبداللهیان به بغداد پس از تصدی این سمت است. او ششم شهریور ماه سال گذشته (۱۴۰۰)‌ نیز برای شرکت در نشست بغداد ۱ و در اولین سفر خارجی‌اش بعد از تصدی سمت وزارت خارجه به عراق سفر و ضمن شرکت در این نشست و ایراد سخنرانی با مقامات عراقی دیدار و گفت‌وگو کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار